ARTISTA JOAN MIRÓ

OBRES I VIDA DE JOAN MIRÓ

ESCULTURA

Aquesta etapa de la seva vida va començar el 1946, treballant unes escultures amb bronze, les quals anys més tard serien recobertes amb colors vius. Miró cercava volums, espais i volia introduir objectes quotidians, modelant-los amb la tècnica de la cera perduda. Els objectes per ell són metàfores visuals, el seu interès per aquests desemboca en un canvi profund en l’aproximació a la pintura i al collage. Les seves escultures poden ser enteses com collages tridimensionals.

Entre els anys 1981-1982 va construir a Barcelona (Parc de joan miró) una escultura de 22 metres, composta per pedra artificial i recoberta amb ceràmica vermella, groga, verda i blava, donant-li a l’escultura un to més càlid.

“Dona i ocell”

pròxim Publicar

Anterior Publicar

Deixar una resposta

© 2021 ARTISTA JOAN MIRÓ

Autor Anders Norén

Llicència de Creative Commons
Aquesta obra està subjecta a una llicència de
Instagram